Ursula nam preporuča da jedemo kukce!

U četvrtak, 19.siječnja govorio sam u Hrvatskom saboru o novoj odredbi koju Europska komisija potpisom Ursule Von der Leyen gura kao obvezujuću u pogledu dostupnosti – žohara, oprostite – kukaca – u našoj hrani. Ovom uredbom i potpisom od 3.siječnja 2023. Ursula omogućuje na području cijele Europske unije prodaju kukaca u hrani.

Potpuno je jasno da je i ovu uredbu izlobirao proizviđač hrane kao takav. Klasika i kontinuitet u području EU legislative o hrani. Nije samo proizvođač tog proteinskog praha na bazi kukca lobirao nego i proizvođači ostale hrane u koju će se ovaj prah stavljati kao dodatak. Kompletna EU legislativa o hrani je bezvezna, nije utemeljena na struci nego na lobijima, novcu i interesu. Globalističke struje su u stalnom procesu traganja za jeftinom hranom na kojoj mogu zaraditi milijarde. EU Komisiju ustvari uopće ne zanima nikakvo zdravlje građana, što smo se uvjerili u njihovom guranju bockanja, legislativa je posložena tako da štiti proizvođača od odgovornosti, a ne potrošača. Zato mi nemamo nikakve kvalitetne i suvisle legislative o kvaliteti hrane – ima ona legislativa koja se odnosi na deklariranje, ali o toj gluposti ću posebno govoriti javno i jasno. Postojeće legislative – toliko o sigurnosti hrane – dopuštaju nekoliko stotina aditiva u hrani (trenutno ih imamo preko 330). To u doslovnom smislu omogućuje ljudima da jedu hranu koja im dugoročno šteti. Nadalje, kroz te globalističke legislative interesne skupine guraju infraastrukturalne zahtjeve koji nisu bitni što se tiče kvalitete hrane, ali pogoduju velikima nauštrb malenih. Treba se boriti protiv tih interesnih skupina. I u Hrvatskoj i u lobiranjima za istinu u Bruxellesu. Zato najavljujem veliki okrugli stol o kvaliteti hrane u Hrvatskoj koji ću sa stručnjacima organizirati uskoro u Hrvatskom saboru.

Globalističke struje guraju nam u hranu kukce. Oni bi htjeli da odustanemo od mesa, od naših automobila, ali će ta elita jesti bifteke, piti skupocjena vina i voziti se avionima i na najkraće udaljenosti. Koja ekipa fejkera licemjernih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti