Ukinute mjere – pobjeda!

Stožer je objavio kako u četvrtak u pola noći ukida sve mjere. Capak, Beroš, Markotić i Božinović su tako procijenili da je sazrelo vrijeme ukidanja mjera. 


Neću prejudicirati, ali sam siguran da su obje građanske inicijative i 400.000 potpisa građana snažno doprinijeli da Stožer shvati kako im provođenje do kraja agende neće proći u Hrvatskoj. Treba biti iskren, kao što sam nekoliko puta govorio u Hrvatskom saboru kada sam se obraćao Premijeru i Ministru – dobro je da nisu do kraja podlegli zastrašiteljima koji su, prvenstveno je tu Možemo i neki pojedinci ljevice – pozivali na potpuno zatvaranje i cijepljenja svega što hoda. Ova cijela situacija oko COVID-a je potpuno razotkrila tko je ustvari fejk liberal, tko su ti kojima su prsa poplavila od busanja u ime sloboda, a onda su sve naše slobode htjeli prodati interesnim skupinama okupljenima oko velikih lobija. 

Izašli su podatci u američkim medijima kako je Pfizer namjerno skrivao istraživanja koja su dokazivala da imunitet preboljelih ne treba nikakvo cijepljenje, da cijepljeni i necijepljeni jednako prenose virus. Pfizer je to sve znao, a ipak namjerno je šutio. To je onaj Pfizer koji je već osuđen i koji je platio 2,3 milijarde dolara radi prevara i podmićivanja liječnika. https://www.poslovni.hr/strane/pfizeru-23-milijarde-dolara-kazne-za-mito-lijecnicima-i-prikrivanje-nuspojava-lijekova-125760

Pobjednici

Velika je ovo pobjeda svih nas koji smo ustali protiv Stožerokracije i interesnih skupina. Nećemo se odmarati nego se pripremamoza sve one bitke koje nas čekaju na jesen. 

Most će i dalje stajati na braniku temeljnih građanskih prava, u zaštiti naših građana. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti