Susret Mostovaca u Omišu budi nadu

27.dana mjeseca svibnja Most Dalmacije je organizirao kvalitetnu konferenciju na kojoj su sa okupljenima aktualne teme promišljali saborski zastupnici i vodstvo stranke

Okupljenima sam govorio o mom vlastitom poimanju politike i mog angažmana kao saborskog zastupnika. Rekao sam ljudima da mislim kako se mi ne smijemo dovesti u zamku neke sigurnosti da će biti ovako ili onako, nego radije onom evanđeoskom ludosti – svaki dan činiti neko dobro tamo gdje jesmo, zla se kloniti, raditi te naše male krugove. One krugove s ljudima koji prepoznaju ovu stvarnost koja nas okružuje, koji jasnije vide što je dobro, a što je zlo. I onda u tim krugovima graditi malim koracima našu Hrvatsku. A u tom procesu jačanja sebe samih i autentičnog života biti spremni ako bude volje Božje, preuzeti i veće odgovornosti za našu državu.

Upozorio sam sudionike konferencije kako držim da se neće dogoditi popuštanja Bruxellesa i stranih centara moći. Ti globalistički centri idu prema razvodnjavanju kršćanskih vrednota, idu ka uništavanju braka i obitelji, đonom idu na našu djecu, smetaju im poljoprivrednici i stočari, smeta im svatko tko na bilo koji način čuva – slobodu. Woke bolesna agenda će biti sve snažnija i bit će tu prave borbe. Ali, mi možemo u tim olujama biti mirni jer znamo tko je naš Kralj, rekao sam okupljenima.

Ante Kujundžić, politički tajnik Mosta

Ante Kujundžić, politički tajnik Mosta svjedočio je o svom pozivu u politiku i što njemu znači rad na terenu i rad u Saboru na dobro Hrvatske. Anti je iznimno važna obitelj, a u Saboru se posebno bavi socijalnim temama.

Božo Petrov, čelni čovjek Mosta uputio je poruke nade, vjerujući da nade itekako – ima

Božo Petrov, predsjednik Mosta odgovarao je na brojna pitanja okupljenih sudionika ove Mostove konferencije. Mostovce i simpatizere Mosta je posebno zanimala aktualna politika, prijedlozi zakonski naše stranke za poboljšanjima u društvu kao i moguće koalicije nakon izbora. Petrov je strpljivo svima odgovarao i uputio poruke nade.

Most okuplja sve u našem društvu koji žele poštenu Hrvatsku, Hrvatsku vrednota

Na ovoj konfereniciji u Omišu oko koje se posebno potrudila omiška ekipa Mosta i županijski povjerenik Milan Perišić sa svojim timom, veći dio sudionika su bili mladi i vrhunski obrazovani ljudi koji u Mostu prepoznaju političku opciju kroz koju će se napokon naše društvo kvalitetnije urediti. Velika pohvala Karlu Vukasoviću, Ana Mariji Vrdoljak povjerenici za Split Mosta, Mariji Vrlić Kunčević i Nedi Perišić.

Božo Petrov i “dobri duh” Mosta Dalmacije, županijski povjerenik Milan Perišić
Marija Selak Raspudić imala je zapažen nastup u Omišu
Konferenciju je došao podržati i Nino Raspudić
Jake snage Mosta predstavljao je i predsjednik Antikorupcijskog vijeća Nikola Grmoja

Organizacijska tajnica Mosta Kristina Bakula također je došla podržati Omišane.

Kristina Bakula, organizacijska tajnica Mosta
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti