Plenkovićeva obećanja i susjedi Austrijanci!

PREPORUČAM VLADAJUĆIMA da svim HDZ-ovim vijećnicima, jer je kriza, dignu NAKNADE na 25.000kn, saborskim ZASTUPNICIMA vladajućih plaću na 70.000kn, a MINISTRIMA na 120.000kn. Ovaj narod voli politički MAZOHIZAM. Dajte mu onda punu dozu! Zna se!

Plenkovićeva obećanja i susjedi Austrijanci

Andrej Plenković je 2020 godine obećao svim građanima SIGURNU Hrvatsku. Obećao je smanjivanje broja ministarstava i veliku borbu protiv korupcije! Budite ljubazni, pročitajte Plenkovićeva obećanja.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hdz-ov-program-14-plenkovicevih-obecanja-najavljuju-prosjecnu-placu-od-7600-kn-dvostruko-veci-djecji-doplatak-rodiljnu-naknadu-u-visini-place-10385383

Obećanje ludom radovanje. Koliko je naš narod lud, ne znam, ali da je dio naroda lakovjeran kao naivna sobarica (uz veliko poštovanje svim poštenim sobaricama) – naivan je otprilike kao i glavoč. Mi ljudi mora vam znamo za glavoča. To vam je riba koja bi se ulovila na ješku od plastične gliste. Toliko je pronicljiva. Ja bih pak volio da je narod pameti bliže brancinu, ako se već igram analogije.

KRIZA U AUSTRIJI I NJIHOVA REAKCIJA

Vladajući u Austriji radi inflacije i krize su osigurali svojim građanima:

✅ 5 milijardi eura pomoći kućanstvima
✅ 1 milijarda eura pomoći gospodarstvu
✅ 500 eura jednokratna naknada za svakog punoljetnog Austrijanca
✅ 250 eura za svako dijete
✅ 300 eura svakom umirovljeniku
✅ 300 eura svakom socijalnom slučaju
✅ 180 eura svakoj obitelji po djetetu za potporu prije početka škole + redovni dječji doplatak
✅ 2000 eura obiteljski bonus – potpora obitelji
✅ 550 eura povećanje dječjeg doplatka
✅ 1000 eura umirovljenicima
✅ 500 eura svim poreznim obveznicima
✅ 900 eura obiteljima s više djece
✅ ZABRANA deložacija

HDZ-ovi lokalni šerifi su odlučili jer je inflacija podignuti vijećnicima naknade za 50%. Narod nema za ogrjev, energenti divljaju (iako proizvodimo 2/3 struje sami i plina 60%), a ekipa Alana Forda na vlasti nema NIKAKVE konkretne mjere, preporučuju ljudima da sami grade solare i govore da nemogu oni svakome pomoći u krizi. Banovina stoji neobnovljena, Zagreb čeka ipak puno odgovorniju i ozbiljniju vlast… A naši vladajući ustvari ne znaju. A zatim su toliki mnogi od njih – koruptivni da količina lopovluka nadilazi i najopskurnije filmove.

Preporučam vladajućima da svim HDZ-ovim vijećnicima, jer je kriza, dignu naknade na 25.000kn, saborskim zastupnicima vladajućih plaću na 70.000kn, a ministrima na 120.000kn.

Ovaj narod baš voli politički mazohizam. Uživa u mrcvarenju i skakanju po glavi običnim građanima od moćnika koji brinu samo za svoje stražnjice.
Molim vladajuće da narodu daju točno ono što narod traži. Zna se!
🤢

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti