Župana Dekanića štiti sam Andrej Plenković

Na konferenciji za medije koju sam održao zajedno s organizacijskom tajnicom Mosta Kristinom Bakulom upozorio sam na skandalozno ponašanje HDZ-ovog župana Dekanića protiv kojeg je podignuta optužnica USKOK-a za teška kaznena djela, a koji odbija dati ostavku, jer ga štiti sam mecena korupcije i nepotizma – Andrej Plenković. Nedopustivo je da radi zataškavanja policije stradaju samo obični policajci, jer oni nisu mogli učiniti ništa bez poticaja svojih koruptivnih šefova.

“Kristina Bakula je kao naša županijska vijećnica kada je skupljala potpise za razrješenje pijanog Dekanića koji je lažov i muljator najtežih kaznenih djela poput prevare osiguranja, laganja u iskazu policiji, možda i podmićivanja policije da ga štiti – dobila kao nagradu za borbu protiv korupcije i kaznenih djela – ismijavanje i vrijeđanje Domovinskog pokreta koji je čuvao leđa Dekaniću. Danas je istina izašla, hvala Bakuli na ogromnom doprinosu u ovom slučaju raskrinkavanja zlikovaca iz HDZ-a”, rekao je Miletić te je nadodao: “Andrej Plenković je izravno odgovoran za sve krađe, za sva muljanja svojih HDZ-ovaca jer ih on osobno štiti. On štiti Franu Barbarića, Plenković štiti Grlića-Radmana, Plenković je čuvar korupcije”, istaknuo je dopredsjednik Kluba Mosta Marin Miletić.

Kristina Bakula je rekla da joj je drago da je istina napokon izašla van. Jer je upozoravala od samog početka na kriminalna djela župana Dekanića Vukovarsko-srijemske županije koji je prevario javnost lažeći da je nevin, a sada je uhićen i podignuta je optužnica protiv njega za niz kaznenih djela. “Kada sam skupljala potpise za Dekanićevo razrješenje doživjela sam najgrublje seksističke napade Domovinskog pokreta, SDP-a i HDZ-a koji su u sprezi jedni s drugima čuvali leđa notornom Dekaniću. Drago mi je da je istina napokon izašla van. Nisu me uplašili, niti njihove prijetnje, niti njihova omalovažavanja, niti njihovi napadi, ustrajala sam ukazujući da takvo ponašanje mora biti sankcionirano. Nikada nisam napadala osobno bilo koga, tako ni Župana HDZ-a, ali sam isticala da je nedopustivo činiti toliko kaznenih djela i pošto-poto čuvati svoju poziciju moći. Osim Dekanića, ostavku bi trebao dati i Andrej Plenković pod čijim plaštem zaštite se i događa sva ova gnjila korupcija i nepotizam”, upozorila je mostova županijska vijećnica Kristina Bakula. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti