Vratite naše dečke u Hrvatsku!

Danas, 17.kolovoza sam održao konferenciju za medije u Hrvatskom saboru zajedno s kolegom Markom Sladoljevom. Pozvali smo Premijera da pokrene sve diplomatske procese i vrati naše BBB iz zatvora Grčke u Hrvatsku gdje će se momcima osigurati pravedno i pošteno suđenje, u Grčkoj su im životi ugroženi i nedopustivo je da je 104 naša sugrađanina tamo u životnoj opasnosti.

Prvi sam na društvenim mrežama stao uz nepravdu nad BBB u Ateni koja im je učinjena kao građanima Republike Hrvatske koji imaju sva prava koja ima pripadaju Ustavom RH i europskim zakonodavstvom. U četvrtak, 17.kolovoza sam u Saboru zajedno s kolegom i Markom Sladoljevom održao konferenciju za medije.

Pozvao sam Premijera Republike Hrvatske i predsjednika Milanovića da odmah prekinu s nezrelim nadmudrivanjem i svađama na temu naših Hrvata kojima su životi u opasnosti u grčkim zatvorima! Pozvao sam Premijera da hitno osigura sve diplomatske mjere, da ODBIJE izručenje naših pedesetak Boysa koji su se vratili u Hrvatsku, a koje Grčka sada navodno potražuje, pozvao sam Premijera da HITNO osigura povratak svih 104 pripadnika BBB kojima ćemo u Hrvatskoj osigurati pravedno i pošteno suđenje, onima koji su učinili bilo kakvo nedjelo. Svako nasilje jasno osuđujemo i ne vjerujem da nasilje ikakvo može rješavati bilo koje probleme. Isto tako, hrvatski građani imaju svoja Ustavom zajamčena prava koja im moramo osigurati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti