U Matuljima stanovnici u velikim problemima – Načelnik (SDP) nedorastao izazovima?

Naš mladi Mostov vijećnik u Matuljima se intezivno bori za mještane. Još jedan dokaz kako mladost nije prepreka nego dapače – snaga i u političkom životu. Nevio Klarić je ušao u općinsko vijeće Matulja i jedan je od najaktivnijih vijećnika. Kada me obavijestio da bi bilo dobro susresti se s ljudima koji radi nebrige SDP-ovog Načelnika u Matuljima trpe nesnosnu buku tvrtke M.M.A. poslovanje, odmah sam se odazvao. Iako je gotovo tri stotine mještana potpisalo peticiju da se izmjenom Urbanističkog plana Matulja omogući humaniji život građanima – Vedran Kinkela, SDP-ov načelnik se oglušuje o zamolbe mještana i brani veliku korporaciju. Bit će zanimljivo iskopati koji su sve razlozi potonjeg, ali o tome za neko kraće vrijeme.

Načelnik Kinkela, kako mještani tvrde vrlo bahato se odnoseći prema građanima, najavljuje spornoj tvrtki M.M.A. poslovanje – mjerenje buke od strane Sanitarnog inspektorata. Da budem plastičniji: ekipi se javi dovoljno prije da se pripremi i da kaže svojima da ne rade nesnosnu buku i onda pozovu inspektore koji mjere buku koje pak tada nema. Alan Ford na matuljski način u režiji lokalnog SDP-a. Žalosno da su se toliko odmaknuli od ljudi, od svoga stanovništva.

Nevio Klarić kao Mostov vijećnik ima moju punu potporu u borbi za temeljna građanska prava mještana Matulja. Kao saborski zastupnik Istre i Kvarnera osobno ću poslati zastupnička pitanja mjerodavnim institucijama i uključiti se snažno u borbu za Matuljce. Mi se ne plašimo nikakvih igrača sjena, niti smo na ničiji daljinski niti nas itko podmazuje. Kako je lijepo biti slobodan i živjeti po svojoj savjesti. Nevio, hrabro dalje!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti