U 2023. godini sam šesti po aktivnosti od svih zastupnika u Hrvatskom saboru

20.09.2023., Zagreb – Sabor 18. sjednicu nastavlja raspravom o Konacnom prijedlogu zakona o izbornim jedinicama za izbor zastupnika u Hrvatski sabor. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Došla je i završna analiza rada u Hrvatskom saboru za 2023. godinu. Volim svoj posao i odgovorno ga shvaćam. I drago mi je da sam po aktivnosti od svih zastupnika u Hrvatskom saboru zauzeo šesto mjesto ukupno. Ove godine sam uspio biti i najaktivniji od svojih kolega zastupnika, prvenstveno jer je moja draga kolegica Marija Selak Raspudić u prošloj godini rodila, ali lijepo je vidjeti da se trud i zalaganje vrednuje. Puno toga sam odradio na terenu, prešao sam više od 52.000 kilometara terenskog rada, organizirao nekoliko okruglih stolova, konferencija i u Sabor prvi put u povijesti uveo – žive pčele.

20.09.2023., Zagreb – Sabor 18. sjednicu nastavlja raspravom o Konacnom prijedlogu zakona o izbornim jedinicama za izbor zastupnika u Hrvatski sabor. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Svatko služi onome tko ga plaća, a mene plaća jedino hrvatski narod i ja služim jedino hrvatskom narodu‼️ Završena je analiza rada nas zastupnika u Hrvatskom saboru. Po mojim raspravama, prijedlozima zakona, amandmanima, ŠESTI sam po aktivnosti od svih 151 zastupnika u Saboru, prvi od svojih dragih prijatelja i kolega iz Kluba. Ako ovome pridodate i one stvari koje se ne računaju, poput osam okruglih stolova koje sam organizirao s vrhunskim stručnjacima, četiri velike konferencije, prvi ekumenski molitveni susret nakon 1991 u Saboru, pa nadodate da sam posjetio preko 70 OPG-ovaca i prošao terenskog rada preko 52.000 kilometara – u jednoj godini mandata, onda je još jasnija dimenzija mog izgaranja u pozivu narodnog zastupnika. Imate sve detalje ovdje na mom webu. Isto tako, po prvi put u Saboru su, u mojoj organizaciji, ušle žive pčele kroz apisarij, kao i izložba pčelara i pčelarskih proizvoda. U prošloj godini uspio sam organizirati i jedan ekumenski susret u kojem smo zajednički molili protestanti, pravoslavci i mi katolici – pa stvarno mogu bez lažne skromnosti reći da je godina bila dobra.

K tome, vas 1082 vas je odlučilo donacijom stati mi uz bok i ovdje pišemo potpuno nove priče kakve nitko prije mene nije radio. Sanjam da ću prijeći brojku od 1500 malih donatora.  Hvala vam što ste uz mene i što ono što sanjamo mi pomažete da ostvarim za sve nas. Za našu djecu i obitelj!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti