Tjedan obilježila eko akcija u Čabru i Homo si teć

Ovaj tjedan sam u Saboru govorio o katastrofalnom Zakonu o prekršajima kojim se nameće nova era diktature globalističkih snaga, HDZ tako želi kažnjavati sve koji šire neistine s kaznom do 4.000 eura. To što su nas oni sami lagali samo tijekom plandemije pune tri godine, o tome ništa od ovih licemjera. Govorio sam i o glifosatima, zakonu koji je Miro Bulj predložio da se njime zabrani uporaba otrovnih glifosata, u slobodnom govoru sam stao uz učitelje i roditelje koji ne žele Fuchsovu reformu. Subotu sam proveo u Čabru u ekološkoj akciji, a nedjelju sam istrčao 21km Homo si teć.

Antonio Dražević, , gradonačelnik Čabra

Protekli radni tjedan je bio svrhovit u Hrvatskom saboru. Mi u Klubu Mosta smo jedini JEDNOGLASNO glasovali protiv Zakona o prekršajima kojim se uvodi nova agenda kažnjavanja nepoćudnih. Svi smo govorili o tome i upozorili javnost da nam HDZ ovime nameće novo doba cenzure, ukidanja slobode govora i okupljanja.

Žestoko smo mi Mostovci ustali protiv agende oduzimanja sloboda koja nam dolazi kroz novi zakon o prekršajima vladajućih
Jedini smo Klub zastupnika koji je jednoglasno bio protiv nove agende HDZ-a kažnjavanja neistomišljenika kroz Zakon o prekršajima

U slobodnom govoru u petak sam ustao u zaštitu učitelja, roditelja i naše djece i usprotivio sam se samovolji ministra Fuchsa koji bez suglasnosti učiteljskih i roditeljskih vijeća, samoincijativno nameće reformu osnovnoškolskog obrazovanja od jeseni.

Kritizirao sam ministra Fuchsa i njegovo difamističko ponašanje prema učiteljima, roditeljima i učenicima osnovnih škola

U subotu, 22.travnja na Dan planeta Zemlje na poziv čabarskog gradonačelnika Antonija Draževića sam sudjelovao u ekološkoj akciji čišćenja rijeke Čabranke. Predivan dan s dobrim ljudima u zelenom srcu Hrvatske – Čabru.

U nedjelju, 23.travnja sam sudjelovao u Homo si teć akciji – danu sporta i rekreacije u mojoj Rijeci. Dan sam proveo sa sportašima i ljudima sporta gdje se tako dobro osjećam jer sam i sam cijeli život u sportu, a o sportu i zdravlju koje dobivamo kroz sport te benefitima sporta sam nebrojeno puta govorio u Hrvatskom saboru. Istrčao sam 21km, polumaraton s vremenom 1h, 43min. Sport je iznimno važan, a nama u Mostu će biti u fokusu mnogih naših politika.

Lipovšćak i Lučić sa mnom prije utrke!
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti