HDZ-ovo skandalozno uništenje demokracije!

Zabili su čavao u lijes hrvatske demokracije. Ali, Uskrs će se dogoditi i u našem narodu

Prema dostupnim informacijama objavljenim u Jutarnjem listu HDZ je izveo manevar kojim ubija demokraciju i zabranjuje izražavanje volje naroda kroz referendume. Ti referendumokradice očigledno ne prezaju od ničega – ne bi li zaustavili volju hrvatskog naroda.  Njih plan je da se ustavnim promjenama potpuno ONEMOGUĆI svaki referendum. Ti genijalci uhljebljivanja i korupcije su smislili da se o niti jednom pitanju koje je u djelokrugu Sabora, Vlade ili Predsjednika Republike NE smije uopće raspravljati – odnosno krenuti u skupljanje potpisa. 

Venecijanska komisija preporuča o promjeni referendumskih pravila raspisati referendum, a oni bi ga ukinuli sramotnom trgovinom u Saboru! Skandalozno! Sve ovlasti bi predali kompromitiranom Ustavnom sudu kojem je na čelu Bačićev kum Šeparović i u kojem sjede ljudi koji su se lažno predstavljali poput Mlakara. Ovime su sve maske pale. Narod ovo ne smije zaboraviti. Čega se plaši HDZ? Žele li se zaštititi od pravednog gnjeva naroda zbog krize koja dolazi ili nam spremaju neke nove igre obmana na jesen? 

Pozivam Hrvatske socijaldemokrate, SDP, Možemo, Domovinski pokret, Suvereniste, Fokus, Glas, HSS, sve kolegice i kolege da se ODMAH povuku iz ove HDZ-ove stupice. Pozivam sve zastupnike Hrvatskog sabora da se othrvaju HDZ-ovom ubijanju demokracije u Republici Hrvatskoj.  HDZ bez ljevice i nas stranaka desnog centra i desnice NE MOŽE uspjeti u ovoj prevari naroda i izigravanju volje naroda. 

Ako pak odlučite sudjelovati u ovoj lakrdiji, šaljete jasnu poruku građanima Republike Hrvatske da vam je više stalo do svojih fotelja i pozicija moći nego li do slobode hrvatskih građana.  Recite NE HDZ-ovoj krađi i referenduma i HDZ-ovoj krađi demokracije. U protivnom više nigdje niti u Ustavu ne treba pisati da vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Nego neka piše da u Hrvatskoj vlast proizlazi iz HDZ, pripada HDZ-u i onima koje HDZ nagovori da izdaju narod. 

1 komentar
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti