Sjajna oporba i HDZ-ovi klauni, što u Saboru što u medijima

Oporba je imala izvanrednu sjednicu koju je sazvao Predsjednik Republike. Suma sumarum svega: sjajna oporba, kvalitetan rad i micanje fokusa kroz glupiranje i notorne igre klauna u Saboru – HDZ-ovih žetončića, te umanjivanje rada oporbe kroz kupljene PPD medije i HDZ-ove podmazance. HDZ-ovi novinari kojima noge vire iz stražnjice vladajućih, jer im je gornji dio tijela duboko uvučen u dupe Plenkovića, kao i opskurni portali koje financira PPD poput Dnevno, 7Dnevno, Index i slični – su pisali o ovoj sjednici – posprdno umanjujući njezin značaj. Istina je pak ta da je narod progledao i da su mnogi vidjeli tko je u Hrvatskoj klaun, tko je podmazanac, tko smutljivac, tko žetončić, a tko odgovorno i predano radi svoj posao. Maske su pale.

Od petka 21.srpnja do nedjelje 23.srpnja dogodilo se izvanredno zasjedanje Hrvatskog sabora. Razlozi zasjedanja su 47 dana paraliziranog sudskog sustava radi štrajka radnika koji su potpuno obespravljeni, ljudi sa 40 godina radnog staža imaju plaću 650 eura i otkrivene milijunske krađe u HEP-u u igrama sjena PPD-a tajkuna Vujnovca i premijera Plenkovića kroz hvarski kartel.

Oporba je bila sjajna, posložena i radišna. Ali, HDZ-ovi klaunovi su pokušali cijelo vrijeme micati fokus s lopova i koruptivne hobotnice oko HDZ-a i PPD-a i raditi smijuriju od Hrvatskog sabora. Takvo je bilo i izvještavanje. HDZ-ovi novinari kojima noge vire iz stražnjice vladajućih, jer im je gornji dio tijela duboko uvučen u dupe Plenkovića, kao i opskurni portali koje financira PPD poput Dnevno, 7Dnevno, Indexa i sličnih – su pisali o ovoj sjednici – posprdno umanjujući njezin značaj. Istina je pak ta da je narod progledao i da su mnogi vidjeli tko je u Hrvatskoj klaun, tko je podmazanac, tko smutljivac, tko žetončić, a tko odgovorno i predano radi svoj posao. Maske su pale.

Pavo Vujnovac, PPD
Despot je jedan od onih koji ne izlaze iz stražnjice HDZ-a. Pravi, školski primjer političkog partijskog novinara jedne opcije
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti