Samo čisto srce i ničeg se ne boj!

Kakav sam tjedan imao kao narodni zastupnik! Radi loših rezultata moje riječke ekipe na izborima za MO dao sam ostavku na mjesto potpredsjednika stranke. Iako su neki zluradi jezici očekivali ovo ili ono – ničeg nema. Most je armirani beton, osmero nas je ušlo u Sabor, osmero će nas i završiti mandat. Kužim da je njima neshvatljivo nešto što sami ne bi nikada učinili, ali to je ipak njihov problem. Nastavljam jako dalje u Mostu kao zastupnik i kao Mostovac ponizno i jako raditi na terenu, jačati Most na Kvarneru i u Istri, diljem Hrvatske gdje me stranka želi. Ovaj tjedan sam ponovno bio u Varaždinu. Organizirao sam okrugli stol na temu gospodarenja otpadom i okupio sam vrhunske stručnjake, a u raspravi je sudjelovao i državni tajnik. Posjetio sam i Osječane, isti dan navečer imao susret u Španskom s Mostovcima tog kvarta, u subotu proveo predivno vrijeme sa sjajnim gradonačelnikom Čabra. Dobro je!

Viktor Škaro, vrijedni čelni čovjek osječkog Mosta

Kristina Bakula naša organizacijska tajnica je priredila javnu tribinu u Osijeku za građane u suradnji s našim čelnim čovjekom za Osijek Viktorom Škarom. Na toj tribini su sudjelovali i moji kolege Nikola Grmoja i Ante Kujundžić. Ja sam morao doći ranije, proveo sam dva sata u razgovoru s Osječanima pa sam išao prema Španskom gdje sam sudjelovao u korizmenoj tribini koju su organizirali Marko Sladoljev i njegova kvartovska ekipa.

Mostovci Španskog na korizmenoj tribini
Na druženju s građanima Osijeka

Jutarnji list je objavio članak o problemima stočara s apartmanizacijom i naveo je moje razmišljanje o prijedlogu kako bi trebalo zaštiti naša sela na najvećoj razini.

Ovaj tjedan održao sam i snažni govor o kolegici iz vladajuće skupine koja mi je nakon glasovanja i HDZ-ovog odbijanja pomoći roditeljima njegovateljima rekla da ju je sram. Pogledajte taj govor:

Govorio sam nekoliko puta u Hrvatskom saboru da se mora pomoći roditeljima njegovateljima koji 24h skrbe nad svojom bolesnom djecom, došao sam ih podržati i na prosvjed. Kada sam ih vidio u Saboru, prišao sam i pričali smo… Teško, jako je teško slušati s kojim teškoćama žive i koliko je HDZ bešćutan prema ovim roditeljima i djeci.

U tjedan sam uspio “ugurati”i okrugli stol o otpadu, okupio sam vrhunske stručnjake, pročitajte na portalu u posebnom izvještaju o navedenom.
U Čabru sam se susreo sa sjajnim mladim gradomnaćelnikom Antonijom Dražovićem

Ovaj tjedan sam opet bio u Varaždinu, Osijeku, Španskom i u subotu u Čabru. Dosta sam po terenu, u razgovoru s ljudima i jačanju organizacije. Bit će dobro.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti