S Možemo – ne možemo!

Nakon što su vladari opsjena iz HDZ-a shvatili da polako, ali sigurno gube podršku glasača svih dobnih kategorija koji sve više svoje simpatije poklanjaju Mostu, njihovi spin majstori čine sve ne bi li Most prikazali kao lažnu desnicu, trojanskog konja koji će izdati svoj narod. Tako razni, navodno  neovisni portali pokušavaju u svojim predviđanjima u koaliciju ugurati MOŽEMO i MOST. Da odmah razjasnimo,  naravno da u takvu koaliciju NE MOŽEMO!

Ta umjetno formirana stranka, financirana novcima stranih interesnih skupina zalaže se za sve ono čemu se Most protivi i obrnuto. Nikad u Mostu nije bilo ni pomisli da bismo mogli surađivati s neurotičnom ljevicom sklonom totalitarizmu baš kao što nikad više ne bi u isti koš s HDZ-om, nekad državotvornom strankom koja se je pretvorila u koruptivnu kriminalnu organizaciju, koja je preko svog Ustavnog suda u Hrvatsku i službeno iznova uvela totalitarizam. Osim ove dvije totalitarističke skupine samo još jedna od trenutno parlamentarnih stranaka zaslužuje ući u ovo društvo, a to je notorna Radnička fronta. 

Sve druge parlamentarne stranke dobro su došli partneri da se napokon skine tu zlu hobotnicu na vlasti koja najaktivnije radi na osiromašenju svoga naroda. Ups, ne baš sve; Dakle, Pupovac i njegova SDSS, vjerni HDZ-ov suradnik također nije ni u kakvoj kombinaciji za suradnju s Mostom. Taj HDZ-ovac istočnog obreda i njegova klika vjerno prati svog partnera u svemu pa tako i u kriminalu, a onda im se kao posljedica toga događaju i ostavke ministara zbog pokrenutih istraga protiv njih.

HDZ-ovi spin majstori svjesni su kako su upravo oni lažni demokršćani koji su izglasali Istambulsku, koji uvode rodnu ideologiju i kojima SSDS uređuje program javne televizije i zato sada nas u ovoj orkestriranoj medijskoj kanonadi pokušavaju optužiti za izdaju  naših vrijednosti jer smo, eto spremni razgovarati s nekim drugim strankama o njihovoj detronizaciji. 

HDZ mora znati da su oni izigravanjem volje naroda i odbijanjem referendumskih inicijativa pljunuli u lice kako svim građanima RH tako i svim političkim strankama i organizacijama koje drže da demokracija još uvijek nema kvalitetniju alternativu i da se sve političke opcije unutar liberalne demokracije imaju pravo boriti legitimnim načinima za naše građane. Vladajućima vrijeme curi, nikakvi ih spinovi neće spasiti, ljudima je jasno s kim imaju posla, a to znači i da uskoro mogu očekivati pravdu, onu sporu, ali ipak dostižnu…

A Možemo i Most? Dakako da je potpuno jasno svima razboritima da ta kombinacija nikako NE može.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti