Pčelari zaslužuju veću pažnju i jasniju pomoć!

U subotu 19. lipnja proveo sam veći dio dana s pčelarima na području južne Banovine, točnije tamo u selima, šumama oko Dvora na Uni. Druženje s pčelarima je bilo vrlo konstruktivno. Ljudi su me upoznali s mnogim nedaćama koje svaki dan proživljavaju kao i s mnogim obećanjima koje se političari sjete dijeliti naravno uvijek prije izbora. Rekao sam im da im ja ništa ne obećavam, ali da ću učiniti sve što mogu, sada kao oporba, a uskoro i u izvršnoj vlasti da posvijestim ulogu pčelara, kao i važnost naših pčela za cijelu prirodu i samo čovječanstvo.

Pčelari su me vodili na mnoga mjesta gdje sam fotografirao ekocid – namjerno i sustavno uništavanje šuma od interesnih skupina okupljenih u Hrvatskim šumama. Posebno su se okomili na kestenovu šumu koju sustavno devastiraju izmišljajući razloge koji nisu istiniti. Pčelari su me upozorili da ukoliko se nastavi s ovom brzinom devastacija šuma, kestena za nekoliko godina uopće neće biti.

Uskoro ću javnost upoznati s određenim potezima za koje vjerujem da će doprinijeti raščišćavanju ove mafije okupljanje oko Hrvatskih šuma. Mi Mostovci nemamo gazda, nismo na ničiji daljinski i učinit ćemo sve što možemo da očistimo Hrvatsku od korupcije koja guši našu državu i onemogućava ljudima normalan i pošten život.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti