Most Zagreb ide jako uz Kristinu Tabak!

Saborski zastupnici Raspudić, Troskot, Miletić, član Predsjedništva Luka Jakopović i Marko Sladoljev, gradski vijećnici Mosta došli su podržati čelnu ženu zagrebačke organizacije Mosta na predbožićnom druženju!

Sve ima svoje vrijeme – tako i vrijeme Mosta – dolazi 🔥 20.prosinca u prostorijama Mosta je Kristina Tabak, predsjednica zagrebačke gradske organizacije Mosta okupila snažnu ekipu Mosta. Podržali su je i zastupnici Nino Raspudić, Zvonimir Troskot i naši gradski vijećnici Zagreba Marko Sladoljev Lovro Marković i Trpimir Goluža. Bila mi je čast kao dopredsjednik stranke uputiti prigodne riječi okupljenima. Zahvalio sam se Kristini Tabak u ime našeg predsjednika Bože Petrova, organizacijske tajnice Kristine Bakule te u ime cijele stranke na njezinom doprinosu i radu cijele organizacije. Rekao sam da je nam je Kristina Tabak vrijedna i kako je njezin ulazak u stranku donio kvalitetu u djelovanju. Tabak je prva izabrana predsjednica gradske organizacije za koju je glasovalo preko 200 članova Mosta grada Zagreba.

Posebno sam se zahvalio Zvonimiru Troskotu na svom trudu i zalaganju kojim je utabao temelje zagrebačke organizacije. Govorio sam okupljenima o nama Mostovcima i našoj viziji politike. Drugačije politike. Politike bliske narodu. Svakom čovjeku. Politike koja je tu da služi narodu, da izgara za ljude, koja je tu da gradi pošteniju, pravedniju, ljepšu Hrvatsku. Nama Mostovcima obitelj u fokusu svega. Govorio sam ljudima o smislu žrtve i svjedočio sam im o temeljima – Stijeni – na kojoj se jedino isplati graditi sav naš život. Bila je ovo jedna predivna večer iskrenog druženja dobrih ljudi koji žele dobro Zagrebu i cijeloj Domovini!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti