Krasna zemljo Istro mila, dome roda hrvatskog!

Uskrsni ponedjeljak proveo sam veći dio dana u druženju i razgovoru s dobrim ljudima. Ivan Vidović, naš vrijedni koordinator Mosta u Istri, sjajna i poduzetna Silvija Terlević, radišna i snažna Jelena Alessio su ljudi s kojima možete danima razgovarati i sanjati drugačiju našu Hrvatsku. Sjajni ljudi. Društvo nam je pravio i naš regionalni koordinator Zoran Šalov. Pri povratku, kava u Pazinu i neočekivana velika podrška bivšeg šefa Domovinskog pokreta PGŽ-a koji radi njihovih pogrešnih politika odlučuju podržati mene osobno i naš Most! Sjajno! Drago mi je da sve veći broj domoljuba prepoznaje Most kao jedinu opciju kao rješenje za sretniju, pošteniju i slobodniju Hrvatsku!

Jelena Alessio i Silvija Terlević, sjajne žene!

Uskrsni ponedjeljak iskoristio sam za posjet Gračišću i druženje s Istrijanima, ali i brojnim Riječanima koji su iskoristili ovaj predivan sajam kako bi ne samo kušali dobra istarska vina, nego i družili se s prijateljima i poznanicima. Ovaj posjet Gračišću me uvjerio još jednom kako naša Domovina obiluje predivnim mjestima s predivnim ljudima.

Nakon Gračišća put me odveo u Saline na susret s našim kandidatkinjama na listi Mosta 8 izborne jedinice: Silvije Terlević i Jelene Alessio. U povratku sam se sreo i s gospodinom Marijom Viscovichem, povratnikom iz Amerike, doktorom znanosti, koji je dao ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta Primorsko-goranske županije te je zajedno sa svojim kolegama napustio ovu stranku radi, kako kaže, guranja Sinčića tamo gdje mu nije mjesto i dubokog narušavanja međuljudskih i stranačkih odnosa. Ne likujem nikada nad problemima u drugim strankama, doista, ne mogu se radovati nečijoj nesreći, ali me raduje činjenica da je ovaj priznati hrvatski znanstvenik, povratnik iz SAD-a, dojučerašnji istaknuti član DP-a, predsjednik njihove organizacije Primorsko-goranske županije, uvjerio se u ono što prihvaća sve veći broj razumnih domoljuba, a to je da je Most jedino rješenje za sretniju, pošteniju i slobodniju Hrvatsku.

Dr.sc. Mario Viscovich, odlučio je napustiti Domovinski pokret čiji je bio predsjednik u PGŽ-u i dati nama Mostovcima podršku
Ivan Vidović, Mostov koordinator u Istri radi sjajan posao!
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti