Istražno saborsko povjerenstvo o ludilu koronakartela

U četvrtak, 26. listopada u Hrvatskom saboru smo u ime Kluba Mosta zatražili osnivanje Istražnog povjerenstva koje bi detaljno, uz pomoć neovisne struke, seciralo ludilo oko plandemije, nabavke cjepiva, nuspojave i sve muljavine oko ove plandemije. Vladajući su odbili, ali ako narod bude htio, neće umaći pravdi, već ovdje na zemlji. Tamo će sigurno položiti račun za svoje zle čine.

U ime Kluba Mosta zatražio sam osnivanje Istražnog povjerenstva za covid, Berošu sam obećao da će doći vrijeme polaganja računa!

Saborsko prisjećanje ludila koronakartela i obećanje o procesuiranju zločinaca‼️

Prošli tjedan u Hrvatskom saboru kolega Nino Raspudić i ja smo u ime Kluba Mosta vodili raspravu na zahtjev da nam se dopusti osnivanje Istražnog saborskog povjerenstva kojim bi detaljno istražili uz pomoć neovisne struke sve malverzacije oko projekta virusa, nuspojave, štetnosti cjepiva, smrtne posljedice, boleštine koje su se pojavile kao “iznenadne”. Beroš je bio iznimno agresivan u branjenju HDZ-ove plandemične politike. Obećao sam Berošu – da ako narod bude htio i dao nam priliku preuzimanja odgovornosti za našu Državu – među prvim stvarima koje ćemo mi kao Most napraviti je detaljna istraga svega i procesuiranje zločestih ljudi koji su nanijeli toliko štete, ne samo fizičke, nego i mentalne po naš narod.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti