HDZ bezočno laže, Ante Sanader širi notorne neistine!

Urušava se kula Mordora koruptivne hobotnice HDZ-a. Danas, 12. listopada je politički tajnik Ante Sanader bezočno lagao i napao nas Mostovce. Ovaj moj tekst pokazuje količinu njihove pogubljenosti i zloće, a neka javnost zna kakve veze ima HDZ i Rusija pa čitajte niže dolje o tome…

Urušava se Mordor koruptivne hobotnice pa se HDZ panično služi izmišljotinama ne bi li naštetio nama Mostovcima! Neće ići, sramite se! Tko god iole malo bolje poznaje političke procese ili je upućen u politička događanja primjećuje da posljednjih mjesec dana kao nikada prije HDZ udara po nama Mostovcima. HDZ-ovci znaju da smo stalno na terenu, da su ljudi sve hrabriji i da narod uviđa kako netko tko ih stalno godinama krade, tko im otima kruh iz usta, ne može taj narod voljeti. Može ustima, ali djelima pokazuju nešto posve suprotno. HDZ pod tepih gura lopovluk težak milijarde, evo Uskok im je i u HEP-u i tu će “padati glave” slikovito govoreći, koruptivna hobotnica zla je u potpunoj panici i krenula je u medijsku ofenzivu obmana i laži.

Meni vade potpuno iz konteksta tvit koji sam napisao na twitteru – pazite prije nekih 10 i više godina – kada su kršćani u Siriji bili ubijani, a ja sam odobravajući obranu nevinih tada napisao: “Rokaj barba Putine”. Gospodari sjena su Goebbelsovom strategijom krenuli preko svih medija širiti laž – koja je tako trebala postati istinom – da ja podupirem Rusku invaziju na Ukrajinu. Kojih li idiota! Meštri i njihovi centri moći se stvarno trude uništiti sve nas koji se borimo protiv laži i korupcije. Ali, ne mogu nam ništa. Ante Sanader, politički tajnik HDZ-a tako danas pljuca po nama Mostovcima i mene optužuje – pazite koje klevete – da sam u jeku agresije na Ukrajinu rekao: “Rokaj barba Putine!” Isuse, pa ovo je previše čak i za laži jednog HDZ-ovca.

Ali kada čačkate, ajde da i ja nešto iščačkam:
HDZ i RUSIJA – HDZ NA RUSKI POGON 🤢

🆘Poanta je ta da HDZ svoje prljave rabote skriva, a prave se ludi kada njihov prijatelj i najodaniji koalicijski partner etno biznismen gospodin Pupovac 2019. u Beogradu sudjeluje na primanju Putina. To im je ok.

🆘Prave se blesavi i radi sastanka s predstavnicima ZTC-a na kojem je dogovoreno da ruska kompanija u Veliku Goricu pošalju ponudu za prodaju dijelova koji su potrebni ZTC-u. I dok hrvatska Vlada zagovara žestoke sankcije Rusiji i daje vojnu i svu drugu pomoć Ukrajini u borbi protiv Rusije, predstavnici ruske kompanije dolaze u državnu tvrtku na razgovore o trgovini vojnom opremom! Koja skupina licemjera, fejkeri jedni.

🆘Prave se blesavi i na prisnost i fotkanje njihove Kolinde Grabar Kitarović s Putinom kada su već u zraku tutnjali nagovještaji zlosutnog rata, četiri godine nakon aneksije Krima.

🆘Prave se blesavi i na čitanje poezije njihova ministra Radmana i Lavroljeva gdje se HDZ-ov Ministar topi od hvalospjeva i mekih pogleda punih empatije prema hladnom ruskom moćniku.

🆘Prave se HDZ-ovci blesavi i na pozajmljivanje love od tvrtke koja je je trenutno jedna od najmoćnijih u RH, koja je nastala na trgovini ruskim plinom. HDZ je posudio 4,2 milijuna kn od firme Gas trading d.o.o.u vlasništvu PPD-a koji je pak stvorio bogatstvo od prodaje ruskog plina.

🆘Prave se HDZ-ovci blesavi i na situaciju gdje su s Ivanom Vrdoljakom pregovarali o izbacivanju Mosta kako bi HNS, koji je preko Vrdoljaka bio povezan s ruskim kapitalom, došao na njegovo mjesto. Inače Ivan Vrdoljak je MUP-a tražio pisanim dokumentom da se ruskim tajkunima Grigoryu Edelu i Mihailu Žukovu dade hrvatsko državljanstvo, koje im je trebalo za proboj ruskog kapitala sumnjivog porijekla koji je bio, čuda li, vezan za Oksanu Dvinski, HDZ-ovu veliku “dobročiniteljicu”

🆘Prave se HDZ-ovci blesavi i na Zdravka Marića iz Agrokora koji je došao i opstao u Vladi nakon što je Agrokoru osigurao ruski novac od ruskih banaka. Agrokor je u isto vrijeme preko raznih firma bio donator HDZ-u. Fejkeri jedni muljatorski.

🆘Prave se HDZ-ovci blesavi i na svog novog ministra graditeljstva Ivana Paladinu koji je poslovno povezan s ruskim tajkunima, posebice Sergejom Gljadelkinom koji je povezan s ruskom tajnom službom FSB.

🆘Prave se HDZ-ovci blesavi i na istinu da je ruska Zaklada “Nova pokoljena” koju vodi ruska državljanka Oksana Dvinski, supruga Maksima Poletajeva, bila donatorica HDZ-u s 2,6 milijuna kuna.

Ovo sve prešućuju, umjesto da su izbrijali glave od Plenkovića do Sanadera, posuli se pepelom i traže oprost od hrvatskog naroda za sav lopovluk i sve prevare, za sve oholosti i muljanja. Ne, oni vade iz konteksta jednu moju rečenicu staru deset godina i pokušavaju me difamirati u mom narodu. Sva sreća pa njima više nitko ništa ne vjeruje. HDZ-ovci, vama još jedino vjeruju oni koji ste uhljebili. Ali, kako i oni sve više kuže da tonete i ti će vam svi do jednoga okrenuti leđa. Zapamtite to! Svi će vas ostaviti.

Ovaj petak me akademik Rainer pozvao na molitveni doručak. Okupe se u Saboru zastupnici kršćani, dođe i svećenik. Čita se Biblija i razgovaramo. Možete li zamisliti kolika mi je muka doći ovaj petak na tu molitvu? Ali, doći ću. Želim Antu Sanadera pogledati u oči. Izbliza. I pitati ga zašto je lagao? Ja nisam savršen, mana imam dosta. Ali ovo je nedopustivo. Bezočno lagati, klevetati druge samo zato jer ih se plašimo sigurno nije ne samo kršćanski, nego to nije niti ljudski.

Ljudi, jel vi shvaćate? Jeste li se probudili? Nema nama prave budućnosti dok se ne ugasi politička moć ovog Mordora. Ili Hrvatska ili HDZ. Ili Hrvatska ili neće u zemlji naših pređa ostati kamen na kamenu.

Nećete nas zaustaviti. Ne bojimo vas se. Ili stojimo ili padamo – ne ovisi od vas nego od Onoga u kojega se uzdamo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti