Ponedjeljak, 20. srpnja, susret sa Senadom Bubahmetovićem

➡️Gradonačelnik Obersnel osobi 100% invaliditeta, bez obje noge, dao stan do kojega vodi put od 41‼️😱stepenice!

➡️Grad Rijeka unatoč tome što je Hrvatska zabranila azbest 2006 godine danas u 2020. ima kompletan krov od azbesta u njihovoj zgradi u kojoj žive siromašni ljudi‼️😱😡

U ponedjeljak 20. srpnja sam se otišao susresti sa Senadom Bubahmetovićem. Senad je pravi borac. Onaj od kojih se i sami zasramite. Život ga nije mazio. Prošao je i padove i dizanja. Ima 35 godina. Zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, Morbus Burger i Raynaudovog sindroma, amputirane su mu obje noge. Senad je osoba s invaliditetom 100%. Budući da ima primanja 600kn, a tek sada mu je odobreno 1.500 (osobna invalidnina). Zamislite apsurda, rečeno mu je da ako bude dobro hodao na proteze da će mu za dvije godine vratit ponovno pomoć 600kn. To mu je rečeno telefonski. Vještak se nije udostojao doći do čovjeka! Vidjeti svojim očima čovjeka bez obje noge! 

Gradonačelnik Obersnel je Senadu predvidio stan u nužnom smještaju do kojega se može doći samo stepenicama. Može li lošije? Obersnelovo ponašanje prema osobama s invaliditetom je prešlo svaki rub zdravog razuma. Čovjek bez nogu, u kolicima, u 2020 godini dobio stan iz kojega ne može izaći⁉️

Dodatna strahota je ta da je Senad obolio i od tumora kože. Liječnici sumnjaju da postoji mogućnost kako je taj tumor dobiven od azbesta‼️kojim je kompletno pokriven krov ove zgrade užasa.

Kao izabrani saborski zastupnik 8. izborne jedinice borit ću se za svakog čovjeka. Za dostojanstvo svakog građanina Republike Hrvatske. Za život primjeren čovjeku! 

Pokrenuo sam akciju kojom ćemo pomoći ovom čovjeku. Vlast, od najviše do lokalne, se mora prema svojim građanima ponašati kao majka, a ne kao zločesta maćeha! Dosta je više tih bahatih političara koji se naroda sjete mjesec dana prije izbora, a onda tijekom svega ostalog vremena neka taj narod pati. 

Možda će ti se svidjeti