Započeo novi saziv Hrvatskog sabora

16.svibnja 2024. mi izabrani zastupnici u Hrvatski sabor dali smo prisegu i time smo postali zastupnici u 11. sazivu Hrvatskog sabora. Prisegnuo sam u Hrvatskom saboru kao narodni zastupnik da ću čuvati Ustav i da ću raditi na svekolikom napretku naše Republike. Bit ću i dalje glas malenih i potrebitih, posebno ću se u ovom mandatu zalagati za učitelje, kvalitetniji obrazovni sustav i za što više sporta, rekreacije u našem društvu. I naravno, uvijek uz moje pčelare.

Što želim nama zastupnicima u Hrvatskom saboru? 🇭🇷 Prvo, svima želim obilje zdravlja. Zastupnicama i zastupnicima i njihovim obiteljima. Želim obilje zdravlja saborskim službama, tehničkom osoblju, kuharicama, konobarima, ljudima iz osiguranja, našoj policiji. Želim svako dobro onima koje je narod izabrao da nas vode. Želim im da vladaju pošteno, da biraju dobro, zla da se klone. Želim im da čuvaju naše obitelji, pogotovo od woke ludila i rodne ideologije, da nam Hrvatska ostane sigurna. Želim da stvore uvjete i da plaće rastu još više, da ljudi mogu dobro živjeti od svoga poštenog rada. Želim vladajućima da podignu puno više mirovine i da naši umirovljenici imaju dostojanstven život.

Želim da u obrazovnom sustavu se makne pretjerana birokracija, da se razvija kreativnost kod učenika i snalaženje u ovom vremenu, želim snažan razvoj stručnih škola, što više praktične nastave, terenske nastave, odlaska u prirodu. Želim drugačiji sustav sporta i rekreacije u našim školama. Želim puno veću prisutnost kineziologa u školama i na fakultetima. Želim da Hrvatska smanji GMO hranu i da idemo premo čistoj i zdravoj proizvodnji. Želim da se jačaju obiteljska gospodarstva kao stup društva. I da idemo prema smanjenju poreza i rasterećenju naših poduzetnika kao što je u svim razvijenim državama. Mi ćemo tu gdje jesmo doprinositi konkretnim idejama, strategijama i vizijama i dati svoj doprinos našem društvu. Želim da nas sve čuva dragi Bog.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti