Obmane i spinovi ministra Fuchsa, tražim njegovu ispriku!

Kada se borite sa zmajevima morate dobro paziti na svako izgovoreno i napisano slovo jer se dovodite u opasnost da vam zmajevi majstori obmana izvuku iz konteksta samo jednu nes(p)retnu misao na kojoj iskroje cijelu napadačku akciju. 

Jutros sam održao sastanke s učiteljima. Sutra imam predstavnike roditelja u Saboru. Okupljam  učitelje i roditelje da možemo ukazati na sve ono što ne valja, a što nam ministar Fuchs gura bez slobode izbora. Održao sam i snažni govor u Saboru o mafiji u Hrvatskoj, dubokoj korupciji i nepotizmu. Ali, interesne skupine su čekale pozorno trenutak i tražile, ne pogrešan korak, nego korak koji će ta ekipa sjena prikazati pogrešnim. E pa na krivog lika ste naletjeli.  Kada se borite sa zmajevima morate dobro paziti na svako izgovoreno i napisano slovo jer se dovodite u opasnost da vam zmajevi majstori obmana izvuku iz konteksta samo jednu nes(p)retnu misao na kojoj iskroje cijelu napadačku akciju. 

Jutros u Hrvatskom saboru Anka Mrak Taritaš, kolegica koja će ostati zapamćena kao ona koja je tražila da se nama necijepljenima onemogući ulazak u trgovine po kruh i tako nas se prisili na cijepljenje –  je u svom slobodnom govoru napala Crkvu i sve nas vjernike radi svećenika pedofila.  Podižem povredu poslovnika i ističem svoje gnušanje pedofilijom (pisao sam, govorio i tražio nebrojeno puta najstrože kažnjavanje SVIH pedofila gdje god bili). Te nastavljam da je nedopustivo cijelu Crkvu difamirati radi pojedinih slučajeva gnjusne pedofilije, te da pedofila nažalost ima svugdje: među trenerima, učiteljima, rodbinom, umirovljenicima… (po statistikama) te govorim da je simptomatično kako ona u kojoj očigledno čuči skriveni mali diktator (aludirajući što nas je htjela sve zatvarati tijekom plandemije i prisilno cijepiti) sada se pravi veliki borac za ljudska prava. Moja poruka je bila jasna: ne smije se generalizirati cijela skupina radi gnjusnih pojedinaca.

Mašinerija je ovo jedva dočekala da mi opet malo skače po glavi. Ministar Fuchs, koji nikada nije bio učitelj niti shvaća učitelje, kojem je HDZ dao da nam kroji sudbinu djece i učitelja je jedva dočekao da me pokuša javno difamirati. Traži sada da se ispričam jer sam uvrijedio učitelje i djecu za koje on tako skrbi. Koji likovi obmana. Pa ne pada mi na pamet Ministre ispričati se radi ničega. Pogotovo ne Vama koji ste nam uništili generacije naših učenika zatvaranjem škola, suludom online nastavom. Ne pada mi na pamet ispričati se Vama koji ste odmah nakon lockdowna proveli nacionalne ispite u osnovnim školama, osmašima rekli da im se ne računaju kao ocjene – znajući da će rezultati biti loši radi lockdowna i ne ocjenjivanja – pa ćete lakše moći krivnju svaliti na učitelje i započinjati svoje sulude reforme. Ne pada mi napamet ispričati se Vama koji ne poštujete učitelje, roditelje djece i koji namećete reformu obrazovanja bez suglasnosti učitelja, roditelja i radnika u školama. 

Ministre Fuchs, neće Vam proći Vaš spin. Pa ne možete Vi mene odmaknuti od mojih učitelja za koje sam se ja borio protiv agende kojoj Vi pripadate i na Trgu Bana kada su svi sindikati tražili da govorim na Trgu i kada sam oštro kritizirao Plenkovića. Ministre Fuchs pa ja sam radi vaših HDZ-ovskih igrica izgubio posao, jer se nisam htio sagnuti pod naredbama vaših moćnika, a Vi mislite da ću se ja sada sagnuti pred Vašim pritiscima? Ministre, ja tek počinjem. A vama i ekipici koja bi nam djeci uzela slobodu i djetinjstvo, koji biste nam klince držali devet sati zatvorene u školi, koji ste nam klince potjerali iz škola i zatvorili ih u kuće, koji ste im ukrali djetinjstvo i slobodu i zdravlje? Vama da se ispričam? Ne pada mi na pamet. Tek sve počinje. Otpor! I na kraju: ministre Fuchs tražim od vas ispriku radi toga jer ste svojim istupom uvrijedili sve nas vjernike podupirući svojim priopćenjem stavove Anke Mrak Taritaš!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti