Nestao je virus, nema ga više!

Rekao sam kolegama u Saboru da mi njihovi podsmjesi na ovaj moj govor ne znače ništa, jer ja sam za istinu spreman trpjeti mnogo više od običnog – ismijavanja.

Četrnaestog dana mjeseca prosinca imali smo u Hrvatskom saboru raspravu o reformi zdravstva. U pojedinačnoj raspravi pitao sam ministra Beroša je li predvidio znatna financijska sredstva za sve one građane Hrvatske kojima je zdravlje teško narušeno cijepljenjem protiv COVID-a?

I dok se u britanskom parlamentu razgovara o štetnim posljedicama cijepljenja mRNA eksperimentom, dok guverner Floride Ron DeSantis danas razgovara sa 40 najuglednijih znanstvenika koji kritički promišljaju što nam je pandemijska interesna skupina radila proteklih dvije i pol godine – i danas u Hrvatskom saboru podsmjesi kolega ljevice i vladajućih kada govorim istinu o ludilu u koje su nas stavili. Nema veze, odgovorio sam ih. Ja sam za istinu spreman istrpjeti puno više od smijanja globalističkih struja koje ne poštuju niti naše slobode niti nas kao osobe. Pogledajte sjajni okrugli stol stručnjaka guvernera DeSantisa: https://twitter.com/i/broadcasts/1LyGBqkmzznKN?t=57m41s

Tjerali su ljude, perfidno i manje perfidno na cijepljenje, a pritom nitko nije želio preuzeti odgovornost za brojne nuspojave i teške posljedice cijepljenja. Danas znamo daje Pfizer lagao, lagao je oko prijenosa virusa cijepljenih – jer su u EU parlamentu priznali da NIKADA nisu radili takva istraživanja. Znamo da su lagali za preboljele, jer je naš imunitet toliko jak i dovoljan boriti se protiv i ovog virusa, bez cijepljenja. Ekipa pandemijske interesne skupine je dobrano podmazivala mnoge ne bi li ugušila kritičko promišljanje i uopće pokušaje postavljanja pitanja. Danas se pak prave kao da se ništa nije niti dogodilo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti