Ministarstvo financija u strahu od moćne industrije poroka!

U petak, 27.siječnja sam u Hrvatskom saboru govorio u pojedinačnoj raspravi o problematici ovisnosti. Ukazao sam na mnoge nelogičnosti vladajućih. Nitko nije spomenuo, barem do mene u raspravi, kako se vladajući pozivaju na podatke o kockarnicama stare punih šest godina!

U Hrvatskoj nitko ne brani našu djecu i obitelji od industrije poroka. Interesne skupine oko kocke, čim se u Ministarstvu krene ne pisati nego razmišljati o pravilnicima koji bi mogli zaštiti naše učenike i studente, roditelje od kocke – kreću pritisci, podmazivanja i ucjene – i pravilnici niti ne ugledaju svjetlo dana. Naša Država je u rukama sila sjena kojima je profit najvažniji, a radi profita će pregaziti preko uništenih obitelji tisuće života. Zlikovci jedni su to. Baš to – zlikovci.

Govorio sam u Hrvatskom saboru o industriji poroka koja upravlja našim Ministarstvom financija. Niti jedan pravilnik koji bi ograničio kockanje, uništavanje naše mladeži – ne može proći zato jer interesne skupine industrije poroka lobiraju, podmazuju, ucjenjuju ljude u Državi da ovi odustaju i prije nego li su započeli. Hrvatska kažu ne reklamira kockanje, ali ima zakone koje dopušta reklamiranje kocke usred sportskih prijenosa. Dakle, onda kada najviše mladih uopće gleda televiziju!! Strašno je to što rade našem narodu, uništavaju mladež. Imamo više od 250.000 alkoholičara, 15.000 ljudi nam godišnje umire od posljedica pušenja – ali ne vidim da su baš nešto tu angažirani u sprječavanju ovog zla, kao što su bili – svi – angažirani oko virusa opasnog poput neke gripe. Igre sjena i obmana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti