Marija Selak Raspudić, Božo Petrov, Nikola Grmoja podržali varaždinske Mostovce, hvala im!

U Hrvatskom saboru sam svaki dan, branio sam kolegice zastupnice koje je difamistički napadao Andrej Plenković, ustao sam u zaštitu slobode građana protiv novog zakona HDZ-a kojim želi građane kažnjavati i do 4.000 eura radi širenja lažnih vijesti, gostovao sam na N1 televiziji i komentirao aktualnosti, te sam četiri puta odlazio u Varaždin ovaj tjedan, na presicu te sa kolegama Petrovom, Grmojem, Marijom Selak Raspudić podržao lokalnu ekipu za nadolazeće izbore u Varaždinu. Pripremamo teren za nedjeljne izbore.

Gostovao sam na N1 televiziji i komentirao aktualne teme, pogledajte!
Marija Selak Raspudić, Krunoslav Vorih naš nositelj liste za Gradsko vijeće sa suprugom Helenom

Imamo sjajnu ekipu ljudi u Varaždinu. Nositelj liste nam je Krunoslav Vorih oko kojega se okupilo dvadesetak poštenih Varaždinki i Varaždinaca koji nisu po svom habitusu političari, ali nisu više mogli stajati sa strane i gledati igre korupcije i nepotizma u njihovom gradu. Procijenili su da je Most politička opcija kroz koju se žele boriti za ljepši, pošteniji i bolji Varaždin. Marija Selak Raspudić je podržala ove vrijedne i poštene ljude i ohrabrila ih na političkom putu i djelovanju.

Krunoslav Vorih, prof.dr.sc. Robert Podolnjak, Anđelko Martinčević i dr.sc. Božo Petrov predsjednik Mosta

Dobili smo mnogo potpore, jedna nam je stigla i od uvaženog ustavnog pravnog stručnjaka našeg profesora Podolnjaka koji je s nama održao sastanak, savjetovao varaždinske Mostovce i podržao nas na konferenciji za medije.

Varaždin je grad koji je zapraljan korupcijom i mnogi koji su imali moć u Varaždinu su koristili tu moć za osobni probitak, spleli su koruptivnu mrežu nepotizma i probitka za vlastite interese. Zato nam je važna bila i podrška Nikole Grmoje ne samo kao saborskog zastupnika Mosta već i čelnog čovjeka Antikorupcijskog vijeća koji se upoznao s mnogim detaljima ne dobrih radnji u Varaždinu.

Nikola Grmoja, čelni čovjek Antikorupcijskog vijeća s nositeljima liste Mosta za Gradsko vijeće, Anđelkom i Krunoslavom

Privodi se kraju jedan vrlo intezivni radni tjedan, vjerujem da će Varaždinke i Varaždinci nagraditi sav trud koji smo uložili u Varaždin i koji ćemo nastaviti ulagati u ovaj predivni grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti