Ovaj tjedan u Saboru: o skrivanju MMA nasilnika koji su iscipelarili HGSS-ovca i civile na Platku!

U slobodnom govoru u petak, 3.veljače 2023. govorio sam u Hrvatskom saboru o svirepom napadu MMA boraca na civile i HGSS-ovca na Platku i o prikrivanju policije koje se po mom mišljenju dogodilo u ovom užasnom činu.

Ovaj tjedan govorio sam u Hrvatskom saboru desetak puta. Sudjelovao sam u raspravama oko hrane, govorio sam o uvoznom lobiju i patvorinama koje se prodaju kao med, govorio sam o zaštiti naših pčelara, o problematici ishrane sa kukcima… govorio sam o ulaganjima u svemirske politike, satelite, jer smo dobili taj zakon u Sabor za raspravu. Ustao sam u zaštitu nevinih ljudi prebijenih od MMA boraca na Platku. I govorio sam o interesnoj skupini koja pokušava probiti kamenolom na Velikom Siljevcu unatoč Naturi 2000 i skorom proglašenju parka prirode. Pogledajte video:
https://t.me/+OQT_s-KMCvIyNGNk

Riječkog spasioca, istaknutog člana HGSS-a su policija i sudstvo držali u zatvoru zbog lažne optužbe starog člana jugoslavenskog KOS-a. Škalu su tako zatvorili radi – u doslovnom smislu – ničega!! Tri godine je trajao sudski postupak da bi u prosincu potpuno bio OSLOBOĐEN svih lažnih optužbi. Pročitajte o kojem ludilu je bilo riječ:
https://www.bitno.net/kolumne/no-filter/marin-miletic-matko-skalamera-dobrivoje-arsic/

S druge pak strane MMA borci prebiju spacioca HGSS-a koji se vratio iz akcije spašavanja, prebiju čovjeka jer im nije htio izvlačiti motornim sanjkama skupocjeni BMW sa skijaške staze na kojoj su se ovi notorni likovi sprdali. Prebiju HGSS-ovca, prebiju ženu!! Išaketaju još pokojeg čovjeka. Policija ih uhiti. Ispita. I navodno bez testiranja na droge – pusti. Zatim sve zataškavaju da bi nakon pritisaka tek treći dan sve izašlo van! Prikrivali su i imena ovih manijaka. Policija je ovdje najodgovornija!! Trebala je ODMAH sve uputiti na DORH! Korumpiranost na djelu. Ovi muškarci su izvan MMA kaveza nogama u glavu i šakama udarali civile, ženu i muškarce i kao takvi MORAJU dobiti KAZNENE prijave, na razini napada ORUŽJEM i nanošenja teških tjelesnih ozljeda. https://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-su-mma-napadaci-iz-bmwa-jednom-tata-lokalni-hdzovac-i-sef-u-hrvatskim-sumama/2434343.aspx Nasilnike Luku Tiriela Abramovića, Mateja Krunića i Lovru Pavelića policija je štitila SAMO ZATO što je Abramović sin moćnog HDZ-ovca Dražena Abramovića koji je upravitelj šumarije Crni Lug. Dio interesne skupine pokušao je opravdati ovaj bezumni čin, ali je izašla snimka koja je pokazala o kakvom divljaštvu je ovdje riječ: https://danas.hr/crna-kronika/ekskluzivno-ovo-je-dosad-nevidena-snimka-brutalne-tucnjave-na-platku-6de3255a-a3ec-11ed-8953-8e77dc8e3532

Javnost mora znati – čišćenje ove smrdljive močvare korupcije, nepotizma, namještanja poslova, prikrivanje nasilnika, raznih interesnih skupina koje drže šapu nad našim narodom… sve počinje i završava na izborima. Nemojte ostati doma na skorim izborima, molim vas.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti