HDZ odbio pomoći Riječanima oko Marišćine, odbili sportaše, pčelare i boćare Vežice!

Predstavili smo kroz Klub Mosta više od stotinu amandmana konkretne pomoći građanima – vladajući nisu prihvatili niti jedan.

U ponedjeljak, 28.studenog sam vladajućima branio osamnaest vlastitih amandmana kao i nekoliko od Kluba zastupnika Mosta. Iako su amandmani bili konkretni: pomoć siromašnima, pomoć sportaštima, modernizacija sportske infrastrukture, pomoć Riječanima i Istrijanima oko Marišćine i Kaštijuna, izgradnja boćarskog joga za Vežičane, modernizacija cesta na Viškovu, Rabu, pomoć pčelarima, modernizacija vodovoda u Istri – niti jedan jedini amandman nije prihvaćen. Nema veze, mi ćemo ustrajati i dalje dok nas narod ne prepozna, a onda kada preuzmemo odgovnornost za vođenje države, učinit ćemo ju poštenijem i ljepšom za sve njezine građane.

400.000 tona hrane se BACA u Hrvatskoj godišnje, a Plenković misli da je on princ Kaspijan iz Narnija, Hrvatima predstavlja bajke, dok su ljudi na rubu. Opet sam pisao amandmane za kružno gospodarenje otpadom, zaustavljanje zastarjelih koncepata Marišćine i Kaštijuna. Predstavio sam zakone za modernizaciju sportskih terena i za poboljšanje cestovnog prometa Raba, Viškova! Predlagao sam i potpore za naše pčelare. Posebno sam se angažirao oko predstavljanja prijedloga naših Mostovaca Istre o željezničkoj infrastrukturi Istre i rješavanju problema vodovoda i kanalizacije na području Istre. Moji Vežičani isto mogu biti ponosni. Opet sam pisao amandmane na proračune za izgradnju boćarskog centra na Vežici i molio sam vladajuće i kolege iz oporbe da podrže našu Vežicu!

Od deset sati ujutro do 21.30 sam branio naše, Mostove amandmane u Hrvatskom saboru. Klub Mosta je podnio stotinjak amandmana na proračun za sljedeću godinu, a gotovo svi usmjereni su na poboljšanje života građana, počevši od niza amandmana kojima se želi poboljšati život građana u lokalnoj zajednici, gradovima i općinama, pa su desetine amandmana usmjerene na uređenje prometnica, cesta, izdvajanja sredstava za vodovode, bolnice, škole, školske dvorane, sportska igrališta, bazen, subvencije za dječje vrtiće… Ja sam predložio svojih 18 amandmana i branio sam dva u ime Kluba Mosta – usmjerena na poboljšanje uvjeta života u Rijeci i Istri: od obnove planinarskog doma, sportskih terena, igrališta, do poticanja očuvanja autohtonih pčelara i proizvodnje kvalitetnog hrvatskog meda. Hvala mojim Riječanima na pomoći 🤗 posebno hvala Petri Mandić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će ti se svidjeti