Srijeda, 12. kolovoza, kaznena prijava

12. kolovoza sam otišao u Šibenik i podigao kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja radi protupravne gradnje i dovršetka protupravne gradnje na području općeg dobra i posebnog interesa Republike Hrvatske. DORHU sam predao dokumentaciju na tridesetak stranica materijala.

Otok Zmajan je pusti otok na kojem je zabranjena gradnja. Moramo sve učiniti da zaštitimo našu obalu od betonizacije. Obala je naše blago, prirodni resurs kojeg treba očuvati i za nas, a još više za generacije koje dolaze.

https://www.google.com/amp/s/www.telegram.hr/politika-kriminal/inspekcija-pusta-ilegalnu-vilu-na-otocicu-gdje-je-zabranjena-gradnja-medu-vlasnicima-zemljista-muz-je-mocne-hdz-ovke/amp/
.
Želim vas sve pozvati da skupa pratimo što će se događati s ovom prijavom i bespravno sagrađenom vilom na Zmajanu, a ja ću vas o tome obaviještavati. 

Ustavom nam je zajamčeno da smo svi pred zakonom jednaki, je li to doista tako ili nepoznati počinitelji mogu nelegalno graditi i legalno iznajmljivati za razliku od svih nas “običnih” građana? Uskoro ćemo saznati…

Možda će ti se svidjeti