Neistine Novog lista i predsjednice gradskog vijeća, 14. kolovoza

Novinar Cupać i kolegica Trošelj bi morali govoriti istinu! 


Općepoznata je činjenica kako neki novinari blagonaklono gledaju na određene partije i ne kriju svoje simpatije prema njima. Razloga je mnogo, ali o njima ćemo nekom drugom zgodom. Legitimno, ali daleko od prave novinarske objektivnosti.  U današnjem Novom listu Cupać tako ponavlja tezu da sam ja rekao na Vijeću kako je Poropat naplatio svoje usluge SDP-u kupnjom gradskog zemljišta nakon raspuštanja Gradskog vijeća.  Ipak, to nije istina. Ovdje vam je link što sam ja točno rekao https://youtu.be/WbDqkk5augg (0,59-2,17 min videa)


“Natječaj za prodaju i zakup zemljišta u vlasništvu Grada Rijeke od 12. svibnja… 12. svibnja usred ludila lokalne kampanje objavljen je natječaj za samo jedno jedino zemljište. Ovu odluku 24. svibnja potpisao je Obersnel… to atraktivno zemljište je dobila obiteljska firma Andreja Poropata, poznatog riječkog žetončića koji je u presudnom trenutku za fotelju predsjednika Gradskog vijeća izigrao dogovor oporbene većine… preko tisuću kvadrata obiteljske firme Adria Renaulta – svega nekoliko dana nakon što mu je prestao mandat u Gradskom vijeću …”

Novinaru Cupaću i kolegici Trošelj, ja govorim uvijek samo istinu. Mene su Riječani izabrali u Vijeće, a za Gradonačelnika mi dali ne malu potporu, kako bi se borio za istinu, protiv korupcije i nepotizma, a sve u interesu samo Riječanki i Riječana.  Svako zemljište ćemo analizirati, svaki ugovor proći, svaki gradski stan provjeriti, kolegice Trošelj i novinare Cupaću – sve kako bi Riječani imali uvida u način poslovanja Grada. Mi Mostovci ćemo biti jaka oporba i četiri godine ćemo igrati presing nad vladajućima i njihovim žetončićima u Gradskom vijeću.
A svi koji imaju prste umočene u bilo kakve pekmeze … da, s razlogom se brinete. Pozivam sve Riječane, ako imate bilo kakvih saznanja o korupciji, neučinkovitom DORH-u, nepotizmu, igrama moćnika, gradskim stanovima, namještanjima ovim ili onim, ucjenama – samo mi javite na marin.miletic@most-nl.com

Čuvat ću vašu anonimnost, a ja ću dignuti potpunu frku od Sabora pa na niže da počistimo sve što se počistiti mora. I da naši Riječani točno znaju što se radi u Gradu.

Možda će ti se svidjeti