Napad ljevice, 18. prosinca

Marin Miletić Stepinac

Nakon bjesomučnog ispada pogubljene ljevice u Hrvatskom saboru – građani su masovno odlučili podržati referendum i dolaze nam potpisati. Jučer je gorila cijela Hrvatska. Čujem da je i danas tako od jutarnjih sati. Hvala Peđa i ekipice na ovom silnom vjetru u leđa! Puno vam hvala, divni ste! Pitali su me novinari na Trgu Bana zašto nas je napao tako užasno Peđa Grbin? Rekao sam da je i nas to šokiralo i užasnulo. Ali, da se mi nikada nećemo spuštati na takvu politikansku razinu. Pitali su me kako ćemo dalje surađivati. Rekao sam im da kada je u pitanju dobro hrvatskog naroda, naših građana – ono nadilazi naš ego i stranačku pripadnost.

Mi Mostovci ćemo se uzdići iznad tih kleveta, obmana i difamacija. Mi smo kršćani, a bit kršćana je da -opraštaju. Ja sam osobno znao podržati i SDP-ove i HDZ-ove prijedloge kada sam procijenio po savjesti da su dobri za Hrvatsku. Nemam s tim problema.

Oko 13h mi prilazi neka Indijka na Trgu pred desetak ljudi oko mene. Kaže mi kako studira u Zagrebu, da me prati na instagramu i da moli za mene i za uspjeh. Kaže: imam nešto za tebe i – paf – daruje mi sliku bl. Stepinca s porukom: PRAVI MUŽEVI NE SAGIBAJU KOLJENA PRED LAŽNIM DUHOM VREMENA! Kolega me gleda i ne može vjerovati. Nevjerojatan je taj naš Bog. Divan. Čudesan. Nevjerojatan.

Možda će ti se svidjeti