MOŽEMO žali za ubijanjem svećenika

Možemo Užas

Užasna reakcija! Koga bi to ekipa MOŽEMO danas ubijala i za kakvim vremenima oni to žale? Očekujem jasnu i nedvosmislenu osudu SVIH institucija, udruga za zaštitu ljudskih prava, svih medija, te očekujem ispriku stranke MOŽEMO i da odmah da otkaz ovom širitelju mržnje koji  ne žali za ubijanjem katoličkih svećenika!


Josip Jagić je glavni PR stručnjak MOŽEMO, čovjek bez kojega niti jednu informaciju iz grada Zagreba ne možete dobiti. Predstavlja se kao čovjek iz sjene, a ustvari – svi u Zagrebu to znaju – glavni mag MOŽEMO. 


Taj radikalni ekstremist se razotkrio. Na twitteru je komentirao objavu novinara INDEX-a i hladno napisao da ŽALI za dobrim starim vremenima u kojima je ljevica u Hrvatskoj ubijala katoličke svećenike.  Mnogi su pričali da je stranka MOŽEMO ustvari radikalna ekstremistička skupina pojedinaca koji su zamaskirani zelenom ideologijom iznutra vrlo ekstremni – što je ovaj istup njihovog glavnog PR-a vrlo jasan dokaz. 
Hrvatska treba ljevicu. Modernu, demokratsku, kulturnu ljevicu. Hrvatska je premalena zemlja za ektremiste koji likuju nad ubijanjem katoličkih svećenika u komunizmu i zazivaju ta “dobra stara vremena.”  Ovo je užasavajuće. Postati svjestan kakvi nas to ljudi okružuju i kome su to Zagrepčani dali povjerenje. Iako vidimo jasno već sada da nikada više nigdje ovi radikali ljevice neće dobiti povjerenje prevarenih ljudi.

Možda će ti se svidjeti